Asiakkaitamme

 

Takamäki on ohjelmistokehityksen luotettava kumppani ja asiakastyytyväisyys on huipputasolla. Kehitysprojektimme etenevät alusta loppuun tiiviissä yhteistyössä tilaajan kanssa, sillä haluamme vastata asiakkaidemme tarpeisiin parhaalla mahdollisella tavalla.

 

Site Manager-ohjelmisto helpottaa työmaiden arkea digitalisaation avulla. Stora Enson tehtailla arki on helpottunut, kun papereista on päästy eroon ja tärkeät tiedot on saatu koottua yhden järjestelmän alle.

 

“Ennen aliurakoitsijat täyttivät paperisia tuntilappuja. Jokainen toimitti vähintään yhden lapun joka päivä, ja urakoitsijoita esimerkiksi Eforan – Stora Enson kunnossapitoyhtiön – puolella työskennellessäni oli 100. Se on aikamoinen nippu paperia.”

“Takamäki on mielestäni poikkeuksellisen hyvin oivaltanut sen, että kehitystyötä täytyy tehdä yhdessä päätoteuttajien ja rakennusliikkeiden kanssa”

 

Fira Oy:n rakennustyömailla Site Managerilla hallitaan työntekijöiden läsnäoloa ja seurataan, että heillä on perehdytykset ja työluvat kunnossa. Kehitystyön jatkuessa syntyi verottajan vaatima harmaan talouden torjuntaan liittyvä osakokonaisuus, joka sisältää esimerkiksi työntekijäilmoitusten lähettämisen verottajalle

Site Manager auttaa täyttämään lain vaatimukset automaation avulla

 

Ojarannan Rakennus Oy käyttää Site Manageria mm. kulunvalvonnassa, verottajailmoituksissa, TR-mittauksissa ja uusien työntekijöiden perehdyttämisessä. Kattavaa kokonaisuutta on kehitetty asiakaslähtöisesti yhteistyössä Takamäen kanssa.

”Takamäki on toteuttanut meille useita järjestelmäkehitys- ja integraatioprojekteja. Takamäkeen on voinut luottaa haastavissakin projekteissamme.”

Elina Kalliokoski

Projektipäällikkö, Finavia

”Site Manager hoitaa ilmoittamisen verottajalle puolestani, jolloin voin käyttää aikani tehokkaammin.”

Petteri Uusitalo

projektipäällikkö, Hartela-Yhtiöt Oy

“Site Managerin avulla työskentely rakennustyömailla helpottuu oleellisesti. Voin suositella Site Manageria sen helppokäyttöisyyden ja aikaa säästävien ominaisuuksien takia.”

Joonas Hilakari

työnjohtaja, Ojarannan Rakennus Oy

Varaa 30 minuutin esittely

WhatsApp