Tiedote liiketoimintakaupasta

 

Takamäki Yhtiöt Ky ja Digiprofit Oy ovat sopineet liiketoimintakaupasta, jossa Takamäki Yhtiöt Ky:n betonielementtiteollisuuden tuotannonohjausliiketoiminta (Betele) siirtyi kokonaisuudessaan Digiprofit Oy:lle 1.1.2020 alkaen. Takamäki Yhtiöt Ky:n Betele-liiketoiminnan henkilöstö siirtyi vanhoina työntekijöinä Digiprofit Oy:lle 1.1.2020 alkaen.

Takamäki Yhtiöt Ky:n strategiana on keskittyä entistä vahvemmin suurteollisuuden, isojen rakennustyömaiden sekä julkishallinnon yritys- ja henkilöturvallisuuden kehittämiseen hyödyntämällä omia sähköisiä palvelualustoja.

Digiprofit Oy tarjoaa entistä vahvempana teknologia- ja toimialariippumattomia ratkaisuja, toimintatapoja ja asiantuntijoita tehostamaan asiakkaittensa liiketoimintaprosesseja.

“Kaupan myötä voimme vahvemmin keskittyä strategisiin painopistealueisiimme. Uskomme tarjoavamme nykyisille asiakkaille entuudestaan tutun ja kyvykkään yhteistyökumppanin sekä saumattoman siirtymän uuden palvelutoimittajan hoidettavaksi” kertoo Takamäki Yhtiöt Ky:n omistaja Tapani Takamäki.

“Kauppa sopii mainiosti strategiaamme ja vahvistaa asemaamme toimialalla, jolla olemme toimineet yhteistyössä 10 vuoden ajan. Meillä on pitkä kokemus toiminnanohjausjärjestelmien kehittämisestä ja tuotantoprosessien tehostamisesta, jota voimme tämän liiketoimintakaupan myötä entistä paremmin hyödyntää nyt myös betoniteollisuuden alalla” sanoo Digiprofit Oy:n toimitusjohtaja Jouni Mutka.

Digiprofit Oy on vuonna 2008 perustettu IT-palvelutalo, joka on keskittynyt tehostamaan asiakkaidensa liiketoimintaprosesseja niihin sopivien tietoteknisten ratkaisujen ja asiantuntevien palveluiden avulla viidellä eri asiakassegmentillä.

Osapuolet ilmoittavat samalla jatkavansa yhteistyötä muilta osin.

Espoossa 15.1.2020

 

Lisätietoja:

Takamäki Yhtiöt Ky, Tapani Takamäki, +358 400 427 549, tapani@takamaki.fi
Digiprofit Oy, Jouni Mutka, +358 400 675 657, jouni.mutka@digiprofit.fi

WhatsApp