BETELE

Sähköinen tuotannonohjausjärjestelmä betonielementtien tuotantoon

Sähköisellä rakennusalan TUOTANNONOHJAUSJÄRJESTELMÄLLÄ HELPOMPAA PROSESSINHALLINTAA

Betele on betonielementtialan toimijoiden kanssa yhteistyönä kehitetty toiminnanohjausjärjestelmä, joka soveltuu eri tyyppisten betonielementtien valmistuksen ohjaamiseen. Järjestelmä mahdollistaa koko betonintuotannon toimitusketjun hallinnan aina tarjouksesta laskutukseen.

Betele-tuotannonohjausjärjestelmän selkeä käyttöliittymä ja kattavat raportit auttavat ohjaamaan tuotantopanoksia oikeaan suuntaan. Tuotannon kuormituksen pullonkaulat voidaan välttää helposti hallinnoitavalla graafisella viikko-ohjelmalla.

Betele -liiketoiminta on myyty 1.1.2020 DigiProfit Oy:lle. Tarkemmat yhteystiedot löytyvät alempaa yhteystietojen kohdalta.
Toiminnanohjausjärjestelmä tehostaa rakennusalan toimintaa

KATTAVIN

Betele tuotannonohjausjärjestelmä mahdollistaa kokonaisvaltaisen tuotantoprosessin hallinnan, aina ensimmäisestä tarjouksesta viimeiseen laskutukseen.

Rakennusalalle suunniteltu toiminnanohjausjärjestelmä säästää aikaa

TEHOKKAIN

Sähköisen tuotannonohjausjärjestelmän käyttö tehostaa varaston ja toimitusten hallintaa, sekä auttaa niin tarjousten laatimisessa kuin palkanlaskennassakin. Lisäksi se parantaa huomattavasti laadunvalvontaa!

Toiminnanohjausjärjestelmä on tehty rakennusalalle ja on helppokäyttöinen

SUOSITUIN

Suurin osa suomalaisista elementtitehtaista on valinnut Betelen tuotantonsa ohjaukseen. Liity sinäkin heidän joukkoon!

105 000

ELEMENTTIÄ VUODESSA

 

1. Tarjouslaskenta ja toimitussopimus

Betele-tuotannonohjauspalvelun avulla hoidat helposti ja yksinkertaisesti niin tarjouslaskennan kuin toimitussopimuksetkin. Palvelu mahdollistaa tarjouksen laatimisen näppärästi halutulla katteella, ja tarjouksen ulkoasu voidaan aina määritellä asiakaskohtaisesti halutun mukaiseksi.

Toimitussopimuksen laatiminen puolestaan hoituu kätevästi suoraan tarjouksen pohjalta. Sopimukseen on lisäksi aina mahdollista lisätä myös uusia tilauksia, mikäli toimituksen aikana ilmenee tarvittavia jatko- tai muutostöitä.

 

 

2. Tuotannonohjaus sekä laadun valvonta

Sekä tuotannonohjaus että laadun valvonta onnistuvat kätevästi Betelen avulla. Tuotannonohjausjärjestelmä tarjoaa selkeän graafisen viikkonäkymän, joka mahdollistaa tehokkaan työnsuunnittelun ja tuotannonohjauksen. Viikkonäkymästä näet helposti ja nopeasti, mitä milloinkin on meneillään!

Tehokkaan tuotannonohjauksen lisäksi Betele auttaa myös laadun valvonnassa. Palvelu tarjoaa elementtikohtaiset laadunvalvontakortit, joiden tarkastusfrekvenssi voidaan määritellä elementti- ja kohdekohtaisesti.

3. Työajanseuranta ja palkanlaskenta

Tarkka ja työvaihekohtainen työajanseuranta onnistuu kätevästi Betele-toiminnanohjausjärjestelmän avulla. Tämä auttaa tehostamaan tuotantoprosessia, sillä palvelu tekee näkyväksi sen, kuinka paljon työaikaa jokaiseen vaiheeseen käytetään.

Työajanseurannan lisäksi järjestelmä laskee työajat automaattisesti TES:n mukaan, joten tiedot voidaan lähettää suoraan palkanlaskentaan ilman turhia välivaiheita. Tästä ei palkanmaksu enää helpotu!

4. Varaston ja toimitusten hallinta 

Betele auttaa sinua myös varaston ohjauksessa ja toimitusten hallinnassa. Materiaalit vähennetään varastosta automaattisesti, kun elementti on merkitty valmiiksi, ja materiaalien hintatiedot voidaan päivittää suoraan toimittajan katalogista.

Myös varastotilanteen seuraaminen sujuu helposti sekä kohde- että kerroskohtaisesti Betelen avulla. Elementtien lastaus helpottuu huomattavasti, kun tiedetään tarkkaan, missä jokainen elementti sijaitsee!

Valmistuneiden elementtien pohjalta saat myös nopeasti ja näppärästi luotua tarvittavat rahtikirjat. Betelen rahtisuunnitelman avulla varmistat lisäksi kuljetuskapasiteetin maksimaalisen hyödyntämisen.

 

 

5. Laskutus

Kaiken muun hyvän lisäksi Betele auttaa sinua laskutuksen kanssa. Palvelu tukee useita laskutusmalleja vaihe- ja elementtikohtaisista maksuposteista tilauskohtaiseen kertalaskutukseen. Lisäksi se pitää kirjaa laskutetuista ja laskuttamattomista summista, jotta sinun ei tarvitsisi vaivata päätäsi turhaan!

 

 

NYT ON AIKA DIGITALISOIDA BETONIELEMENTTIEN TUOTANTOPROSESSIT!

Betele-toiminnanohjausjärjestelmän avulla digitalisoit betonielementtituotannon helposti ja näppärästi.

Kun annat palvelun hoitaa byrokratian ja raportoinnin, sinulle jää aikaa kiinnostavampiin työtehtäviin!

Tilaa 15 minuutin esittely

Ota yhteyttä ja kysy lisää

ASIAKKAITA

Alavuden Betoni  – Betoni Sampo – Elebet – Lahden Kestobetoni – Laukaan Betoni – Lipa-Betoni – MH-Betoni  – Lakan Betoni – SBS Betoni – Suoraman Elementti – Ämmän Betoni

INTEGRAATIOTA

WhatsApp