Takamäki Yhtiöt on aloittanut yhteistyön rakennusalan ohjelmistoja valmistavan Tocoman Oy:n kanssa. Tocoman on vuonna 1989 perustettu yritys, jonka tavoitteena on digitalisoida suomalaista rakennusalaa ja tehdä rakentamisesta tuottavampaa, helpompaa ja ennen kaikkea riskittömämpää kehittyneen tiedonhallinnan avulla.

Yhteistyönä syntynyt ratkaisu, Tocoman Työmaa, on kahden edelläkävijäyhtiön strategisen yhteistyön tulos. Tocoman alkoi hyödyntää ensimmäisenä Suomessa muun muassa tietomallinnusta määrä- ja kustannuslaskennassa, ja Takamäki Yhtiöt puolestaan on kehittänyt moderneja ja helppokäyttöisiä selainpohjaisia ohjelmistoja rakennus- ja ilmailualalle jo yli 15 vuoden ajan.

“Jo nyt asiakkaamme hallitsevat tuotteillamme vuosittain noin 9 miljardin euron arvosta rakennusprojekteja. Laajentuminen työmaan arkeen hyödyttää merkittävästi nykyisiä ja uusia asiakkaitamme ja avaa mahdollisuuksia palvella entistä laajempaa asiakaskuntaa”, Tocoman Oy:n toimitusjohtaja Henri Lähdesmäki toteaa.

“Yhteistyön tavoitteena on tarjota toimintaa tehostava ja helppokäyttöinen vuorovaikutuspohjainen yhteistyöalusta rakennushankkeiden ja rakennusten koko elinkaaren hallintaan. Tocoman Työmaa on merkittävä virstanpylväs matkalla tähän tavoitteeseen”, toteavat Henri Lähdesmäki ja Takamäki Yhtiöiden operatiivinen johtaja Kaarlo Vakkilainen.

Tocoman Työmaa -ratkaisun avulla tieto on nyt mahdollista jakaa työmaan kaikkien osapuolien kesken saumattomasti ja toteumatietoa on mahdollista hyödyntää niin työmaalla kuin muillakin organisaation tasoilla. Tocoman Työmaassa yhdistyy Takamäen suosittu Site Manager -työmaaratkaisu saumattomaksi osaksi markkinoiden laajinta ja kehittyneintä Tocoman-ratkaisua. Tocoman Työmaa hyödyntää Tocoman-ratkaisussa olevia hanketietoja. Esimerkiksi verottajalle tehtäviä ilmoituksia varten tarvittava urakoiden toteutunut laskutus saadaan suoraan Tocomanin Kustannusraportoinnista. Hanketietojen hyödyntäminen nopeuttaa työmaiden perustamista ja varmistaa, että kirjaukset kohdistuvat oikein.

Lue lisää Tocoman Työmaasta täältä.

Lisätietoja:

Henri Lähdesmäki, toimitusjohtaja, Tocoman Oy, henri.lahdesmaki(at)tocoman.com
Kaarlo Vakkilainen, operatiivinen johtaja, Takamäki Yhtiöt, kaarlo.vakkilainen(at)takamaki.fi

Rakennusliikkeille – Tocoman Työmaa

WhatsApp