Rakennustyömaan kulunvalvonta

Rakennustyömaalla kulunvalvonta ja työajanseuranta ovat keskeisiä, käsi kädessä kulkevia toimintoja. Työntekijöiden valvonnan lisäksi toimiva työmaan kulunvalvonta edistää  kokonaisvaltaisesti myös työmaan turvallisuutta.

Rakennustyömaan kulunvalvonta ja työajanseuranta

Rakennustyömaan kulunvalvonta ja työajanseuranta sähköisenä

Käyttämällä SITE Manager -toiminnanohjausjärjestelmää työmaan kulunvalvontaan ja tätä kautta työajan seurantaan, kaikki olennainen tieto työmaalla kulkemisesta ja työajoista on saatavilla samasta paikasta. Työajasta saadaan tarkkaa ja ajantasaista tietoa, mikä on tärkeä ja hyödyllinen ominaisuus rakennustyömaan työajat huomioiden. Sähköinen kulunvalvonta rakennustyömaalla keventää seurantaa, kirjanpitoa ja tekee näistä kerätyistä tiedoista myös huomattavasti luotettavampia.

Vaivatonta ja helppoa kulunvalvontaa

Rakennustyömaan kulunvalvonta voidaan järjestää kiinteillä leimauslaitteilla, joko porttiohjauksella tai ilman. Työajanseurantaan on mahdollista käyttää myös mobiilileimausta, mikä tekee tästä mahdollisimman helppoa työntekijöille. Helppo kulunvalvonta ja työajanseuranta myös varmistavat, että niitä käytetään oikein, jolloin tiedot työajasta pitävät tarkemmin paikkansa. Jos olet kiinnostunut kuulemaan lisää helposta rakennustyömaan kulunvalvonnasta, ota meihin yhteyttä. 

WhatsApp