Sähköinen työajanseuranta

Sähköinen työajanseuranta on oiva apuri. Työaikaa seurataan etenkin sen lakisääteisyyden vuoksi, mutta seurannalla on myös monia muita hyötyjä. Työmaakäyttöön soveltuvan ja kokonaisuuden huomioonottavan järjestelmän avulla työajanseurannasta saadaan aikaan koko urakan etenemistä tukeva osa pakollisen pahan sijaan.

Sähköinen työajanseuranta

Sähköinen työajanseuranta on luotettavaa

Sähköinen työajanseuranta mahdollistaa tuntikirjausten tekemisen luotettavaan ja helposti hallittavaan järjestelmään SITE managerin kautta. Manuaaliseen työajanseurantaan verrattuna sähköinen järjestelmä lisää myös seurannan toimintavarmuutta, kun kirjaukset eivät pääse hukkumaan.

Sähköisellä työajanseurannnalla tuetaan projektien kulkua

Osana SITE managerin kokonaisuutta projektien aikataulua voidaan seurata kokonaisuudessaan ja tehdä tarvittaessa muutoksia jo sen kuluessa. Tuntikirjausten helpottamisen lisäksi, sähköinen työajanseuranta hyödyttää työmaalla työskentelyä monipuolisesti myös muilla tavoilla.

Sähköinen järjestelmä mahdollistaa esimerkiksi työaikakirjausten tekemisen liikkeellä ollessa, mikäli työmaa on isompi tai työntekijän toimipaikka vaihtelee paljon. Tiedot pysyvät varmasti tallessa ja niiden käsittely onnistuu yhdestä paikasta, jolloin työajanseuranta itsessään helpottuu merkittävästi manuaaliseen seurantaan verrattuna. Tarpeidenne mukaisesti sähköistä työajanseurantaa voidaan toteuttaa projektikohtaisesti. Tällä tavoin saadaan tarkkaa tietoa työajan jakautumisesta eri projektien välille.

Tutustu myös muihin SITE Managerin ominaisuuksiin. SITE Manager on yksi monipuolisimmista rakennusalan toiminnanohjausjärjestelmistä, jonka kehityksen lähtökohtana on ollut työmaiden ja urakoitsijoiden tarpeet. Ota meihin yhteyttä ja pyydä esittelyä!

Tilaa esittely ja 30 päivän ilmainen kokeilu

WhatsApp