ASIAKASTA

KÄYTTÄJÄÄ

TYÖMAATA

KÄYTTÄÄ SITE MANAGERIA KUUKAUSITTAIN

SITE manager

Toiminnanohjausjärjestelmä rakennustyömaille ja vuosiseisokkeihin

Takamäki Site Manager on työnjohdon toiminnanohjauspalvelu, joka on kehitetty rakennustyömaille ja tehdassaiteille. Site Managerilla hoituu niin kulunvalvonta kuin lupien ja työturvallisuuden seuranta. Lisäksi palvelu huolehtii viranomaisraportoinnista, kuten tilaajavastuusta ja rakennusalan ilmoitusvelvollisuudesta (urakka- ja työntekijäilmoitukset) sekä Aluehallintoviraston raportoinnista.

Site Manager on helposti integroitavissa myös muihin asiakkaan järjestelmiin, jolloin työmaalla kerättyä tietoa voidaan hyödyntää koko organisaatiossa niin johdossa kuin projektinhallinnassakin.

Miksi valita Site Manager?

Tehostaa

Site Manager helpottaa työmaan johtamista tehostamalla raportointia ja kulunseurantaa sekä automatisoimalla valvontaa ja viestintää.

Säästää aikaa

Palvelun avulla voit vähentää merkittävästi tiedon syöttämiseen ja ylläpitämiseen käytettävää aikaa, jolloin säästetty aika voidaan käyttää itse työnjohtamiseen.

Helppokäyttöinen

Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä takaa, että uusi työntekijäsi tai aliurakoitsijasi pystyy omaksumaan järjestelmän jopa ilman erillistä koulutusta.

Integroi

Site Manager on helposti ja kustannustehokkaasti integroitavissa yrityksesi muihin järjestelmiin, jolloin työmaalla kerättyä tietoa voidaan hyödyntää tehokkaasti liiketoimintasi kehittämiseen.

Asiakaskokemuksia

“Site Managerin avulla työmaat ovat huomattavasti turvallisempia ja niiden velvoitteita voidaan seurata reaaliajassa. Takamäki on mielestäni poikkeuksellisen hyvin oivaltanut sen, että kehitystyötä täytyy tehdä yhdessä päätoteuttajien ja rakennusliikkeiden kanssa.”

Jari Pulkkinen, turvallisuuspäällikkö, Fira Oy

“Site Managerin avulla työskentely rakennustyömailla helpottuu oleellisesti. Voin suositella Site Manageria sen helppokäyttöisyyden ja aikaa säästävien ominaisuuksien takia.”

Joonas Hilakari, työnjohtaja, Ojarannan Rakennus Oy

“Site Manager helpottaa dokumenttien hallintaa ja tuntikirjanpitoa.
Stora Enson tehtailla arki on helpottunut, kun papereista on päästy
eroon ja tärkeät tiedot on saatu koottua yhden järjestelmän alle.”

Erno Pyykönen, ostopäällikkö, Efora Oy

Ominaisuudet

Sopimusten hallinta

Urakoiden ketjutusten hallinta ei voisi enää olla helpompaa. Site Manager varmistaa, että asianmukaiset tilaajavastuudokumentit kerätään urakoitsijalta ja tallennetaan osaksi sopimusta.

Automaattinen valvonta

Palvelu tarkistaa syötetyt tiedot ja ilmoittaa mahdollisista puutteista. Lisäksi se valvoo yritysten tilaajavastuuta sekä työmaarekisterin vaatimia tietoja.

Viranomaisraportointi

Viranomaisraportointi niin verottajalle kuin Aluehallintovirastollekin hoituu vaivattomasti ja halutessanne täysin automaattisesti. Site Manager hoitaa työntekijä- ja urakkailmoitukset puolestasi!

Turvallisuushavainnot ja -raportointi

Turvallisuushavainnot voidaan raportoida vaivattomasti teehavainto.fi -osoitteessa. Tapaturma- ja läheltä piti -tilanteiden seuranta yhdessä kulunvalvonnan kanssa mahdollistaa tapaturmataajuuden laskemisen niin työmaa- kuin urakoitsijakohtaisesti.

TR/MVR-mittaus

Palvelu mahdollistaa helpon ja nopean TR-mittauksen ja MVR-mittauksen raportoinnin. Mittauksessa havaitut turvallisuuspoikkeamat voidaan helposti osoittaa oikealle vastuuhenkilölle, ja niiden käsittelyä voidaan seurata myös jälkikäteen.

Työmaapäiväkirja

Sähköinen työmaapäiväkirja tekee päivittäisten töiden ja tapahtumien kirjaamisesta helppoa. Valvojilla ja vastaavilla urakoitsijoilla on omat tunnuksensa päiväkirjaan, jolloin he voivat kätevästi kuitata päivän kirjaukset omilta koneiltaan.

Kulunvalvonta ja työajanseuranta

Kiinteä leimauslaite joko porttiohjauksella tai ilman tarjoaa ratkaisun rakennustyömaan kulunvalvontaan sekä tarkkaan työajanseurantaan. Työajanseuranta työmaalla voidaan toteuttaa myös pelkällä mobiilileimauksella.

Sähköinen tuntilappu

Sähköinen tuntilappu mahdollistaa omien sekä urakoitsijoiden työntekijöiden tarkan työajanseurannan. Hyväksytyt työtunnit sekä matkakorvaushakemukset voidaan myös helposti siirtää suoraan palkanlaskentaan tai laskutukseen.

Matka- ja kulukorvaukset

Sekä urakoitsijat että omat työntekijäsi voivat hyväksyttää matka- ja kulukorvauksensa suoraan Site Managerin kautta. Tämä tuo todistetusti merkittävää säästöä.

Perehdytys ja pätevyydet

Palvelu huolehtii työntekijöiden työmaaluvista sekä perehdytyksestä. Perehdytyslomake voidaan allekirjoittaa sähköisesti, ja tiedot työntekijöiden ammattipätevyyksistä säilyvät kätevästi sähköisessä pätevyyslompakossa sekä työmaarekisterissä.

Urakoitsijoiden arviointi

Site Managerin ajantasaisella ja vertailukelposella urakoitsijarekisterillä voidaan varmistaa yrityksellesi onnistuneet ja laadukkaasti toimitetut urakat.

Responsiivinen käyttöliittymä

Responsiivinen ja helppokäyttöinen käyttöliittymä mahdollistaa palvelun hyödyntämisen niin älypuhelimella, tabletilla kuin perinteisellä tietokoneellakin – ajasta ja paikasta riippumatta.

Dokumenttiarkisto ja tiedostojen jakaminen

Työmaa-asiakirjoja voidaan tallentaa ja jakaa esimerkiksi urakoitsijoille tai projektiorganisaatiolle.

Urakoitsijaliittymä

Urakoitsijalle voidaan sopimuksen yhteydessä luoda omat tunnukset, joilla hän voi veloituksetta hallinnoida omia tietojaan ja selata raportteja.

Raportointi

Monipuoliset ja helposti muokattavat raportit ovat aina mukanasi missä ikinä liikutkin. Raporttitietoa voidaan käsitellä joko selaimessa tai MS Excelissä.

ePerehdytys ja Taitorekisteri

Tiedot työtekijöiden suorittamista ePerehdytyksistä sekä osa pätevyystiedoista voidaan hakea Valttikortti-järjestelmästä suoraan Site Manageriin.

Integraatioita

Hinnoittelu

 

Vahvuus Hinta
alle 12 työmaaluvallista 22 € /kk/työmaa
12-30 työmaaluvallista 44 € /kk/työmaa
31-60 työmaaluvallista 88 € /kk/työmaa
61-140 työmaaluvallista 132 € /kk/työmaa
141-250 työmaaluvallista 176 € /kk/työmaa
251-400 työmaaluvallista 220 € /kk/työmaa
401-800 työmaaluvallista 350 € /kk/työmaa
yli 800 työmaaluvallista 0,50 € /työntekijä

Tilaa esittely ja 30 päivän ilmainen kokeilu

Toimitus

24 h toimitusaika

Toimitamme niin itse toiminnanohjausjärjestelmän kuin siihen liittyvät tarvikkeet seuraavaksi arkipäiväksi, kun tilaat klo 14 mennessä.

Lisätietoja

Kaarlo Vakkilainen

050 593 3866

sales@takamaki.fi

Martti Vakkilainen

0400 600 339

sales@takamaki.fi