SITE MANAGER

Sähköinen turvallisuusjärjestelmä tekee turvallisuusjohtamisesta ja riskienhallinnasta tehokkaampaa ja läpinäkyvämpää niin teollisuus- kuin rakennustyömailla.

Site Manager digitalisoi ja automatisoi työmaiden turvallisuusprosessit

Tavoitteenamme on edistää rakennus- ja teollisuusalan turvallisuusjohtamisen kulttuuria ja tarjota asiakkaillemme ratkaisuja, jotka auttavat riskienhallinnassa ja parantavat työturvallisuutta. Helppokäyttöisen ja kattavan HSEQ-järjestelmän avulla hallitset kulunvalvonnan ja luvitusprosessin, digitalisoit turvallisuusdokumentaation, automatisoit viranomaisilmoitukset, nopeutat viestintää sekä lisäät läpinäkyvyyttä – toisin sanoen pysyt kartalla työmaan turvallisuudesta kellon ympäri.

Toiminnanohjausjärjestelmä tehostaa rakennusalan toimintaa

LAAJIN

Sähköinen työmaajärjestelmä sisältää kaikki keskeiset työkalut tehtaan työvoiman ja urakoitsijoiden hallintaan sekä turvallisuuden parantamiseen.

Rakennusalalle suunniteltu toiminnanohjausjärjestelmä säästää aikaa

TEHOKKAIN

Nopeuttaa työntekijätietojen ja kulkulupien hallintaa, tehostaa työmaan valvontaa ja viestintää sekä automatisoi viranomaisilmoitukset.

Toiminnanohjausjärjestelmä on tehty rakennusalalle ja on helppokäyttöinen

HELPOIN

Helppokäyttöisellä ja responsiivisella käyttöliittymällä uusi työntekijä ja aliurakoitsija voi omaksua Site Managerin jopa ilman erillistä koulutusta.

40 000

130 000

1. Urakoitsijoiden hallinta

Teollisuudenalalla saman projektin parissa voi toimia useampiakin urakoitsijoita. Urakoitsijoiden valinta, hallinta ja sopimustekniset asiat voivat kuitenkin tuottaa päänvaivaa. Takamäki Site Manager -työmaajärjestelmä mahdollistaa vaivattoman urakoitsijoiden hallinnan: palvelu kattaa koko prosessin pääurakasta aliurakoihin ja urakoiden ketjutukseen.

Site Managerilla hallitset mm. urakoitsijoiden sopimuksia, tilaajavastuudokumentteja ja laskutusta. Site Manager tukee sinua myös urakoitsijoiden valinnassa urakoitsijarekisterinsä avulla!

2. Sähköinen henkilöstö- ja kulunvalvonta

Henkilöstö- ja kulunvalvonta ovat arkipäivää monella teollisuudenalalla. Molemmat hoituvat kätevästi, kun käytössä on Takamäki Site Manager. Kiinteä leimauslaite joko porttiohjauksella tai ilman mahdollistaa tarkan työajan seuraamisen, ja sähköinen työajanseuranta sekä sähköinen kulunvalvonta onnistuvat myös pelkällä mobiilileimauksella. Site Manager voidaan myös integroida helposti asiakkaan olemassaolevaan kulunvalvontajärjestelmään.

Sekä hyväksytyt urakoitsijoiden tuntityöt että muut sopimuksen mukaiset kulut voidaan hyväksyttää kätevästi Site Managerissa, ja täten varmistaa virheetön laskutus sekä toteuttaa korvausten kirjaus ilman ylimääräisiä vaihteita. Tämä tuo todistetusti merkittävää säästöä – myös ajankäytöllisesti!

3. Turvallisuusseuranta

Teollisuuden työtapaturmia ja turvallisuushavaintoja on helppo seurata ja raportoida Takamäki Site Managerin kautta. Kaikki turvallisuuteen liittyvät havainnot voidaan raportoida vaivattomasti teehavainto.fi -osoitteessa. Tapaturma- ja läheltä piti -tilanteiden seuranta yhdessä sähköisen kulunvalvonnan kanssa mahdollistaa tapaturmataajuuden laskemisen erilaisilla teollisuusalueilla alasta riippumatta. Näin parannamme yhdessä elintärkeää työturvallisuutta!

Turvallisuushavaintojen lisäksi palvelu mahdollistaa myös turvallisuusmittausten (elmeri+-, mvr-, rrk- ja tr-mittaus) suorittamisen mobiilisti. Mittauksissa havaitut turvallisuuspoikkeamat voidaan tehokkaasti osoittaa oikealle vastuuhenkilölle, ja niiden käsittelyä voidaan seurata reaaliaikaisesti.

4. Lupien hallinta

Teollisuudenalasta riippumatta on aina ensisijaisen tärkeää, että työntekijöiden ja urakoitsijoiden työluvat, ajoneuvoluvat, kulkuluvat ja perehdytykset ovat ajan tasalla ja kunnossa. Site Manager auttaa tässäkin: esimerkiksi perehdytyslomake voidaan allekirjoittaa sähköisesti, ja tiedot työntekijöiden ammattipätevyyksistä ja tarvittavista luvista säilyvät näppärästi sähköisessä pätevyyslompakossa.

Site Manager tarjoaa verkkokoulutusympäristön, jossa työntekijöiden perehdyttäminen voidaan suorittaa – myös työtekijöiden suorittamat ePerehdytykset sekä osa pätevyystiedoista voidaan hakea Valttikortti-järjestelmästä suoraan Site Manageriin. Voisiko homma olla enää helpompaa?

5. Teollisuuden viranomaisraportointi

Site Manager hoitaa kaikki urakka– ja työntekijäilmoitukset puolestasi. Lakisääteinen viranomaisraportointi esimerkiksi verottajalle hoituu vaivattomasti ja täysin automaattisesti, jolloin asiaan ei tarvitse käyttää enää kenenkään omaa, kallisarvoista työaikaa.

Erilaisten ilmoitusten tekeminen on helppoa ja nopeaa, ja monipuoliset ja helposti muokattavat raportit ovat aina mukanasi missä ikinä liikutkin! Raportteja voidaan myös tallentaa ja jakaa esimerkiksi eri toteutus- tai projektiorganisaatiolle oman yrityksen sisällä.

NYT ON AIKA DIGITALISOIDA TEOLLISUUDEN TYÖNJOHTAMINEN!

Takamäki Site Managerin avulla digitalisoit työnjohtamisen helposti ja näppärästi.

Kun annat sähköisen työmaajärjestelmän hoitaa byrokratian ja raportoinnin, sinulle jää aikaa kiinnostavampiin työtehtäviin!

ASIAKASKOKEMUKSIA

“Site Manager helpottaa dokumenttien hallintaa ja tuntikirjanpitoa. Stora Enson tehtailla arki on helpottunut, kun papereista on päästy eroon ja tärkeät tiedot on saatu koottua yhden järjestelmän alle.”

Erno Pyykönen, ostopäällikkö, Efora Oy

“Site Managerin avulla työmaat ovat huomattavasti turvallisempia ja niiden velvoitteita voidaan seurata reaaliajassa. Takamäki on mielestäni poikkeuksellisen hyvin oivaltanut sen, että kehitystyötä täytyy tehdä yhdessä päätoteuttajien ja rakennusliikkeiden kanssa.”

Jari Pulkkinen, turvallisuuspäällikkö, Fira Oy

“Site Managerin avulla työskentely rakennustyömailla helpottuu oleellisesti. Voin suositella Site Manageria sen helppokäyttöisyyden ja aikaa säästävien ominaisuuksien takia.”

Joonas Hilakari, työnjohtaja, Ojarannan Rakennus Oy

Tilaa 15 minuutin esittely

INTEGRAATIOTA

WhatsApp