ASIAKASTA

KÄYTTÄJÄÄ

TYÖMAATA

KÄYTTÄÄ SITE MANAGERIA KUUKAUSITTAIN

SITE manager

Toiminnanohjausjärjestelmä rakennustyömaille ja vuosiseisokkeihin

Takamäki Site Manager on työnjohdon toiminnanohjauspalvelu, joka on kehitetty rakennustyömaille ja tehdassaiteille. Site Managerilla hoituu niin kulunvalvonta kuin lupien ja työturvallisuuden seuranta. Lisäksi palvelu huolehtii viranomaisraportoinnista, kuten tilaajavastuusta ja rakennusalan ilmoitusvelvollisuudesta (urakka- ja työntekijäilmoitukset) sekä Aluehallintoviraston raportoinnista.

Site Manager on helposti integroitavissa myös muihin asiakkaan järjestelmiin, jolloin työmaalla kerättyä tietoa voidaan hyödyntää koko organisaatiossa niin johdossa kuin projektinhallinnassakin.

Miksi valita Site Manager?

Toiminnanohjausjärjestelmä tehostaa rakennusalan toimintaa

Tehostaa

Site Manager helpottaa työmaan johtamista tehostamalla raportointia ja kulunseurantaa sekä automatisoimalla valvontaa ja viestintää.

Rakennusalalle suunniteltu toiminnanohjausjärjestelmä säästää aikaa

Säästää aikaa

Palvelun avulla voit vähentää merkittävästi tiedon syöttämiseen ja ylläpitämiseen käytettävää aikaa, jolloin säästetty aika voidaan käyttää itse työnjohtamiseen.

Toiminnanohjausjärjestelmä on tehty rakennusalalle ja on helppokäyttöinen

Helppokäyttöinen

Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä takaa, että uusi työntekijäsi tai aliurakoitsijasi pystyy omaksumaan järjestelmän jopa ilman erillistä koulutusta.

Toiminnanohjausjärjestelmä on helppo integroida myös muihin rakennusalalle olennaisiin järjestelmiin

Integroi

Site Manager on helposti ja kustannustehokkaasti integroitavissa yrityksesi muihin järjestelmiin, jolloin työmaalla kerättyä tietoa voidaan hyödyntää tehokkaasti liiketoimintasi kehittämiseen.

Asiakaskokemuksia

“Site Manager helpottaa dokumenttien hallintaa ja tuntikirjanpitoa.
Stora Enson tehtailla arki on helpottunut, kun papereista on päästy
eroon ja tärkeät tiedot on saatu koottua yhden järjestelmän alle.”

Erno Pyykönen, ostopäällikkö, Efora Oy

“Site Managerin avulla työmaat ovat huomattavasti turvallisempia ja niiden velvoitteita voidaan seurata reaaliajassa. Takamäki on mielestäni poikkeuksellisen hyvin oivaltanut sen, että kehitystyötä täytyy tehdä yhdessä päätoteuttajien ja rakennusliikkeiden kanssa.”

Jari Pulkkinen, turvallisuuspäällikkö, Fira Oy

“Site Managerin avulla työskentely rakennustyömailla helpottuu oleellisesti. Voin suositella Site Manageria sen helppokäyttöisyyden ja aikaa säästävien ominaisuuksien takia.”

Joonas Hilakari, työnjohtaja, Ojarannan Rakennus Oy

Ominaisuudet

Toiminnanohjausjärjestelmä rakennusalalle sisältää sopimusten hallinnan

Sopimusten hallinta

Urakoiden ketjutusten hallinta ei voisi enää olla helpompaa. Site Manager varmistaa, että asianmukaiset tilaajavastuudokumentit kerätään urakoitsijalta ja tallennetaan osaksi sopimusta.

Automaattinen valvonta rakennusalan toiminnanohjausjärjestelmän kautta

Automaattinen valvonta

Palvelu tarkistaa syötetyt tiedot ja ilmoittaa mahdollisista puutteista. Lisäksi se valvoo yritysten tilaajavastuuta sekä työmaarekisterin vaatimia tietoja.

Rakennusalan toiminnanohjausjärjestelmän kautta myös viranomaisraportit

Viranomaisraportointi

Viranomaisraportointi niin verottajalle kuin Aluehallintovirastollekin hoituu vaivattomasti ja halutessanne täysin automaattisesti. Site Manager hoitaa työntekijä- ja urakkailmoitukset puolestasi!

Toiminnanohjausjärjestelmä rakennusala

Turvallisuushavainnot ja -raportointi

Turvallisuushavainnot voidaan raportoida vaivattomasti teehavainto.fi -osoitteessa. Tapaturma- ja läheltä piti -tilanteiden seuranta yhdessä kulunvalvonnan kanssa mahdollistaa tapaturmataajuuden laskemisen niin työmaa- kuin urakoitsijakohtaisesti.

TR/MVR-mittaukset suoraan toiminnanohjausjärjestelmään

TR/MVR-mittaus

Palvelu mahdollistaa helpon ja nopean TR-mittauksen ja MVR-mittauksen raportoinnin. Mittauksessa havaitut turvallisuuspoikkeamat voidaan helposti osoittaa oikealle vastuuhenkilölle, ja niiden käsittelyä voidaan seurata myös jälkikäteen.

Toiminnanohjausjärjestelmä rakennusalalle sisältää myös sähköiset työmaapäiväkirjat

Työmaapäiväkirja

Sähköinen työmaapäiväkirja tekee päivittäisten töiden ja tapahtumien kirjaamisesta helppoa. Valvojilla ja vastaavilla urakoitsijoilla on omat tunnuksensa päiväkirjaan, jolloin he voivat kätevästi kuitata päivän kirjaukset omilta koneiltaan.

Rakennustyömaan kulunvalvonta integroituna toiminnanohjausjärjestelmään

Kulunvalvonta ja työajanseuranta

Kiinteä leimauslaite joko porttiohjauksella tai ilman tarjoaa ratkaisun rakennustyömaan kulunvalvontaan sekä tarkkaan työajanseurantaan. Sähköinen työajanseuranta työmaalla voidaan toteuttaa myös pelkällä mobiilileimauksella.

Sähköinen tuntilappu osana rakennusalan toiminnanohjausjärjestelmää

Sähköinen tuntilappu

Sähköinen tuntilappu mahdollistaa omien sekä urakoitsijoiden työntekijöiden tarkan työajanseurannan. Hyväksytyt työtunnit sekä matkakorvaushakemukset voidaan myös helposti siirtää suoraan palkanlaskentaan tai laskutukseen.

Toiminnanohjausjärjestelmä rakennusala

Matka- ja kulukorvaukset

Sekä urakoitsijat että omat työntekijäsi voivat hyväksyttää matka- ja kulukorvauksensa suoraan Site Managerin kautta. Tämä tuo todistetusti merkittävää säästöä.

Toiminnanohjausjärjestelmä rakennusalalle

Perehdytys ja pätevyydet

Palvelu huolehtii työntekijöiden työmaaluvista sekä perehdytyksestä. Perehdytyslomake voidaan allekirjoittaa sähköisesti, ja tiedot työntekijöiden ammattipätevyyksistä säilyvät kätevästi sähköisessä pätevyyslompakossa sekä työmaarekisterissä.

Urakoitsijoiden arviointi suoraan toiminnanohjausjärjestelmään

Urakoitsijoiden arviointi

Site Managerin ajantasaisella ja vertailukelposella urakoitsijarekisterillä voidaan varmistaa yrityksellesi onnistuneet ja laadukkaasti toimitetut urakat.

Responsiivinen käyttöliittymä toiminnanohjausjärjestelmässä rakennusalalle

Responsiivinen käyttöliittymä

Responsiivinen ja helppokäyttöinen käyttöliittymä mahdollistaa palvelun hyödyntämisen niin älypuhelimella, tabletilla kuin perinteisellä tietokoneellakin – ajasta ja paikasta riippumatta.

Dokumenttiarkisto ja tiedostojen jakaminen

Työmaa-asiakirjoja voidaan tallentaa ja jakaa esimerkiksi urakoitsijoille tai projektiorganisaatiolle.

Urakoitsijaliittymä

Urakoitsijalle voidaan sopimuksen yhteydessä luoda omat tunnukset, joilla hän voi veloituksetta hallinnoida omia tietojaan ja selata raportteja.

Raportointi

Monipuoliset ja helposti muokattavat raportit ovat aina mukanasi missä ikinä liikutkin. Raporttitietoa voidaan käsitellä joko selaimessa tai MS Excelissä.

ePerehdytys ja Taitorekisteri

Tiedot työtekijöiden suorittamista ePerehdytyksistä sekä osa pätevyystiedoista voidaan hakea Valttikortti-järjestelmästä suoraan Site Manageriin.

Integraatioita

Tilaa esittely ja 30 päivän ilmainen kokeilu

Toimitus

24 h toimitusaika

Toimitamme niin itse toiminnanohjausjärjestelmän kuin siihen liittyvät tarvikkeet seuraavaksi arkipäiväksi, kun tilaat klo 14 mennessä.

Lisätietoja

Kaarlo Vakkilainen

050 593 3866

sales@takamaki.fi

Martti Vakkilainen

0400 600 339

sales@takamaki.fi