Takamäki Yhtiöt ja Protacon ovat ryhtyneet yhteistyöhön taistellakseen yhdessä työtapaturmia vastaan. Protacon Type -verkkokoulutusalusta integroituu jatkossa Takamäki Site Manager -palveluun.

Verkkokoulutusalustan integroimisella osaksi Site Managerin toimintoja saavutetaan merkittävää etua, kun jo luvitusvaiheessa voidaan varmistua siitä, että urakoitsijoiden kaikki työntekijät ovat suorittaneet tarvittavat verkkokoulutukset. Jos koulutuksissa on puutteita, työntekijälle lähetetään linkki, jonka kautta hän pääsee suorittamaan vaadittavan koulutuksen sekä vahvistamaan omat tietonsa. Tämän jälkeen lupapyyntö voidaan näppärästi lähettää eteenpäin hyväksyttäväksi. Työntekijä siis huolehtii vain tarvittavista perehdytyksistä, ohjelma hoitaa kaiken muun.

Protacon TyPe:n yhdistäminen Site Manageriin nostaa työturvallisuuden uudelle tasolle automaattisen valvonnan tehostuessa. Palvelun avulla yritys pystyy helposti hallitsemaan ja valvomaan kaikkia henkilöstöltä, urakoitsijoilta ja alihankkijoilta vaadittuja perehdytyksiä, koulutuksia, pätevyyksiä ja osaamistietoja. Suurin osa hallinnollisesta työstä voidaan siirtää urakoitsijoille ja alihankkijoille, jolloin tilaajayritys voi käyttää säästetyn ajan muihin tärkeisiin asioihin.

Integraation avulla ajantasalla olevien työturvallisuustietojen valvonta voidaan täysin automatisoida. Tällöin varsinaisen valvonnan tarve vähenee, kun alueelle ei enää pääse ilman vaadittuja tietoja ja perehdytyksiä. Automaattiset muistutusviestit ja hälytykset varmistavat, että työturvallisuustiedot ovat päivitettyinä, oli työmaa sitten kuinka suuri tahansa.

“Yhteistyön myötä Takamäki Yhtiöt ja Protacon pystyvät tarjoamaan markkinoiden edistyksellisimmän ja helppokäyttöisimmän kokonaisratkaisun, jolla asiakas pystyy tehokkaasti parantamaan työturvallisuuden tasoa ja helpottamaan huomattavasti sen seuraamista”, Takamäki Yhtiöiden operaatiivinen johtaja Kaarlo Vakkilainen toteaa.

 

WhatsApp