Urakkailmoitus

Urakkailmoitus annetaan Verohallinnolle rakennustyön tilaajan – rakennuttajan – toimesta. Urakasta annetaan erillinen ilmoitus niissä tapauksissa, joissa arvonlisäverolaissa tarkoitettujen rakentamispalveluiden urakkasopimuksen arvo on yli 15 000 euroa (alv 0 %). Lisätietoa urakkailmoituksesta ja sen antovelvollisuudesta löytyy Verohallinnon sivuilta.

Urakkailmoitus

Urakkailmoitukset suoraan työmaajärjestelmästä

SITE Manager on rakkenusurakoitsijan työskentelyä merkittävästi helpottava järjestelmä. Yksi ja sama palvelu yhdistää rakennusurakan kaikki olennaisimmat tiedot yhteen työmaajärjestelmään, jonka kautta urakkailmoituksen tekemisestä tulee helppoa ja vaivatonta. Halutessanne urakkailmoitusten tekeminen on jopa täysin automatisoitavissa Verohallinnon asettamien säännösten mukaisesti. Eli voit halutessasi jättää urakkailmoitusten tekemisen täysin SITE Managerin hoidettavaksi!

Osittain tai täysin automatisoitavien urakkailmoitusten ohella SITE Manager tarjoaa myös lukuisia muita työmaiden hallintaa ja viranomaisraportointia edistäviä ominaisuuksia. Jätä yhteystietosi alle ja tilaa järjestelmäesittely tai lue itse lisää kaikista työmaajärjestelmän ominaisuuksista ja hyödyistä. Kun olet vakuuttunut työmaajärjestelmän hyödyistä, voit tilata 30 päivän ilmaisen kokeilujakson ja kokeilla helpompaa rakennusurakointia!

Tilaa 15 min esittely

WhatsApp