Asiakaslähtöisyys

”Takamäki Yhtiöt on toteuttanut meille useita järjestelmäkehitys- ja integraatioprojekteja. Takamäkeen on voinut luottaa haastavissakin projekteissamme.”

Elina Kalliokoski,
projektipäällikkö Finavia

[/db_pb_slide]

Innovatiivisuus

”Takamäki toi meille uuden teknologian. Vastarintaa pilottia kohtaan havaittiin jo parin päivän kuluttua: ulkopuolelle jätetty ryhmä näki tulokset ja halusi myös mukaan.”

Mika Sahlman,
hallituksen puheenjohtaja MH Betoni Oy

[/db_pb_slide]

Helppokäyttöisyys

”Site Manager hoitaa ilmoittamisen verottajalle puolestani, jolloin voin käyttää aikani tehokkaammin.”

Petteri Uusitalo,
projektipäällikkö Hartela

[/db_pb_slide]

Ketteryys

”Yhteistyömme on ollut tiivistä jo pitkään, koska Takamäki Yhtiöt huomioi ja reagoi joustavasti muuttuviin tarpeisiimme.”

Jari Pulkkinen,
IT- ja turvallisuuspäällikkö Fira

[/db_pb_slide]

Takamäki Yhtiöt

Takamäki Yhtiöt on vuonna 1991 perustettu IT-alan sovellusyritys ja Internetin kautta tarjottujen palvelujen tuottaja. Pitkä toimintahistoria ja pysyvät asiakkuudet osoittavat, että Takamäki Yhtiöt on luotettava ja joustava yhteistyökumppani. Korkea asiakastyytyväisyys onkin meille tärkeintä työssämme.

Takamäki Yhtiöt lukuina:

  • Perustettu 1991
  • Liikevaihto 1,6 M€
  • Henkilöstöä 13
  • Asiakkaita 350

Toimintaperiaatteemme

Takamäki Yhtiöt kehittää ja tuotteistaa ohjelmistoja eri toimialoille. Tämän lisäksi toteutamme räätälöityjä ohjelmistoratkaisuja yritysten tarpeisiin. Toimintamme perustana ovat asiakkaan liiketoimintaprosessien ymmärtäminen sekä projektien saattaminen valmiiksi sovitussa aikataulussa ja budjetissa. Toteutamme myös tarvittavat muutokset ja räätälöinnit asiakkaan toiveet huomioiden. Toimintaperiaatteemme ansiosta olemme synnyttäneet pysyviä ja jatkuvasti syveneviä kumppanuuksia asiakkaidemme sekä yhteistyökumppaniemme kanssa. Otammekin vastaan haasteita, jotka saattavat muista tuntua mahdottomilta.

Meihin luottavat:

WhatsApp